• Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon
© 2019 edited Ullan aito&herkku. Proudly created with Wix.com

MEHUASEMA

Herneen matka ruokapöytään... Herne kylvetään keväällä käyttäen vehnää tukikasvustona. Kesän lämpö ja sopivasti vettä takaa hyvän sadon ja hyvälaatuisen ruokaherneen. Syksyllä, usein syyskuun alkupuoliskolla, herne  korjataan puimurilla kuten mikä tahansa muukin vilja. Herne kuivataan lähitilan kuivurissa ja lähimylly tekee siitä rouhetta, hiutaletta ja jauhoa. Luonnostaan herne on gluteeniton, mutta kuivurissa ja myllyssä käsitellään myös muita kotimaisia viljoja, siksi hernetuotteemme saattaa sisältää jäämiä esimerkiksi vehnästä ja rukiista.

HYDRA

01/19 - 01/23

Click here to add your own content, or connect to data from your collections.

From:

$550

SANTORINI

01/19 - 01/23

Click here to add your own content, or connect to data from your collections.

From:

$399

MYKONOS

01/19 - 01/23

Click here to add your own content, or connect to data from your collections.

From:

$499